Nieuws

Aanvoerdersband van Liverpool mogelijk naar Van Dijk: teamgenoot geeft hint

Aanvoerdersband van Liverpool mogelijk naar Van Dijk: teamgenoot geeft hint

20 juli - 18:22

De kans dat Virgil van Dijk aanvoerder van Liverpool wordt is mogelijk een stukje groter geworden. Kersvers teamgenoot Dominik Szoboszlai heeft een bijzondere reactie gegeven onder een Instagram-post van de verdediger.

Van Dijk heeft de aanvoerdersband van Liverpool al vele malen gedragen, maar was zeker niet de eerste in de rij. In het voorbije seizoen was Jordan Henderson de eerste keuze van Jürgen Klopp, maar hij trekt naar alle waarschijnlijkheid naar Saudi-Arabië. James Milner was de vice-aanvoerder van The Reds, maar ook hij heeft de club vertrokken en speelt komend seizoen voor .

Een logische opvolger als aanvoerder van Liverpool is dan Van Dijk, maar hoe Klopp hier in staat is nog niet algemeen bekend. Toch lijkt er in de kleedkamer al het nodige te spelen. Szoboszlai reageerde op Instagram onder een bericht van de Oranje-international met de 'c' emoji, een gebaar dat kan worden gezien als dat hij de caption wordt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!