Transfernieuws

'Einde verhaal voor Feyenoord: Szymanski tekent vierjarig contract in Turkije'

'Einde verhaal voor Feyenoord: Szymanski tekent vierjarig contract in Turkije'

10-07-2023 12:47 Laatste update: 11-07-2023 18:33
1

De kans dat Sebastian Szymański terugkeert bij Feyenoord wordt steeds kleiner. Volgens de Turkse media heeft de Pool een persoonlijk akkoord bereikt met Fenerbahçe.

Het nieuws dat Szymański een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Fenerbahçe wordt gemeld door TRT Spor en Sports Digitale-journalist Yagiz Sabuncuoglu. Daarnaast zouden ook Dinamo Moskou en de Turkse topclub het eens zijn geworden over een transfersom. De deal nadert daardoor de afrondende fase. 

De Poolse nummer tien werd vorig seizoen door de Russische grootmacht verhuurd aan Feyenoord, waar hij een succesvol jaar kende. Szymański scoorde in veertig wedstrijden tien keer en hij gaf zeven assists.

De Rotterdammers hoopten de Pools international in De Kuip te houden door hem nogmaals te huren, maar de spelverdeler aasde op een definitief vertrek uit Rusland. Dinamo wil naar verluidt minimaal tien miljoen euro voor Szymański. Feyenoord wil dat niet neerleggen voor de Pool, waardoor Fenerbahçe hoogstwaarschijnlijk met hem aan de haal gaat. 

Update: Feyenoord lijkt definitief mis te tasten voor Sebastian Szymanski. De Poolse international tekent een vierjarig contract bij Fenerbahçe, meldt Sports Digitale.