Van der Vaart geïrriteerd na topper: 'PSV speelde kakzakkenvoetbal!'

Van der Vaart geïrriteerd na topper: 'PSV speelde kakzakkenvoetbal!'

24 januari - 11:58
Eredivisie 0 Reacties

De 1-2 van Noussair Mazraoui was hét moment tijdens de Eredivisie-kraker tussen PSV en Ajax. Bij Studio Voetbal ontstond er een behoorlijke woordenwisseling tussen Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk. 

Voorafgaand aan de treffer van Mazraoui zou de bal de lijn gepasseerd hebben. Scheidsrechter Danny Makkelie noch de VAR kon het bevestigen, waardoor het doelpunt bleef staan. "Ik weet zeker dat hij uit is", aldus Van der Vaart bij Studio Voetbal. "Ik heb het bewijs nog steeds niet gezien", reageert Van Hooijdonk.

"Wat mij wel een beetje stoort, is dat PSV op deze manier de aandacht af wil leiden van de verschrikkelijke manier hoe ze deze wedstrijd zijn ingegaan", stelt de 109-voudig international. Van Hooijdonk kan daar weinig mee. "Of je nou goed of slecht speelt of positieve intenties hebt of negatieve, als zo'n moment voorkomt mag je daar altijd over klagen. Dit kan een cruciaal moment zijn geweest aan het einde van de rit."

"PSV heeft kakzakkenvoetbal gespeeld, ze speelden totaal niet om te winnen!", foetert Van der Vaart. "Ajax was niet top vandaag, die hadden ze echt kunnen pakken." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie