PSG heeft geen kind aan Stade Reims, eerste treffer Ramos is een feit

PSG heeft geen kind aan Stade Reims, eerste treffer Ramos is een feit

24 januari - 08:40
Ligue 1 0 Reacties

Paris Saint-Germain heeft zondag weinig moeite gekend met Stade Reims. Na een eenvoudige avond konden de Parijzenaren de wedstrijd in het laatste kwartier uitspelen: 4-0. 

PSG is dit seizoen wederom heer en meester in de Ligue 1, en liet dit nog maar eens zien tegen Stade Reims. De bezoekers hielden nog lang stand maar moesten vlak voor rust toch de eerste tegentreffer incasseren: Marco Verratii schoot een afvallende bal knap raak via de binnenkant van de paal. 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft kwam Stade Reims niet meer in het stuk voor en kon het hoge tempo van PSG niet worden bijgehouden. Sergio Ramos moest er ruim tweehonderd dagen op wachten, maar mocht na een uur eindelijk zijn naam toevoegen op het scorebord. Uit een hoekschop valt de bal voor de voeten van de Spaanse vedette, die de bal binnentikt. Drie minuten later schoot Verratti een bal die van richting werd veranderd door Wout Faes en in het doel belandde. 

Daarmee was het nog niet gedaan voor Stade Reims. Een kwartier voor tijd versnelde Kylian Mbappé en legde hij de bal voor op de inlopende Danilo Pereira, die de eindstand op 4-0 bepaalde. 

Inmiddels staat PSG elf punten los in de Franse competitie en heeft het weinig te duchten van achtervolgers OSG Nice en Olympique Marseille. Dat PSG de Franse competitie weer gaat winnen is eigenlijk wel een zekerheidje: de Parijzenaren houden zich, zoals ieder jaar, meer bezig met de Champions League. Stade Reims is te vinden op de veertiende plaats en staat slechts vijf punten los van de degradatiezone. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie