UEFA is onberispelijk: geen uitfans welkom bij Rapid Wien - Vitesse

UEFA is onberispelijk: geen uitfans welkom bij Rapid Wien - Vitesse

Vitesse moet het op bezoek bij Rapid Wien in de Conference League doen zonder uitsupporters. De UEFA heeft het beroep van de Arnhemse club afgewezen, waardoor er geen Vitesse-fans in het stadion mogen zitten op bezoek in Oostenrijk.

Vitesse werd gestraft na ongeregeldheden in de uitwedstrijd tegen Stade Rennes en maakt via officiële kanalen bekend dat het beroep dat de club indiende door de UEFA is afgewezen. De Vitesse-fans zijn op donderdag 17 februari niet welkom in het stadion van Wien. Door de huidige regelgeving in Oostenrijk hadden er waarschijnlijk ook niet veel Vitesse-supporters aanwezig mogen zijn. De stadions in Oostenrijk mogen slechts voor een klein deel gevuld worden.

Het is ook afwachten of er tijdens de return in het GelreDome wel supporters aanwezig mogen zijn. De stadions in Nederland zijn nog leeg vanwege de coronamaatregelen. Dinsdag is er een nieuwe persconferentie van het kabinet. Mogelijk wordt er dan meer duidelijk over het al dan niet toelaten van fans in de Nederlandse stadions.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie