Transfernieuws

'Brozovic slaat Saoedische miljoenen af en kan ploeggenoot van Frenkie worden'

'Brozovic slaat Saoedische miljoenen af en kan ploeggenoot van Frenkie worden'

29-06-2023 10:58 Laatste update: 11:07

FC Barcelona krijgt de wind in de rug in de strijd om Marcelo Brozovic. De middenvelder van Internazionale laat een lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië links liggen, meldt La Gazzetta dello Sport.

Brozovic zag een transfer naar de club van Cristiano Ronaldo en Hakim Ziyech, Al Nassr, niet zitten. Naar verluidt had de club al groen licht gekregen van Inter, maar de Kroatische middenvelder zou de Saudi’s nu een definitieve 'nee' hebben verkocht.

Volgens de roze sportkrant zou Brozovic een duidelijke voorkeur hebben voor Barcelona. De middenvelder heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Catalaanse grootmacht voor een meerjarig contract. De details met betrekking tot de transfersom tussen Barcelona en Inter moeten nog worden uitgewerkt.

De interesse van Barcelona in Brozovic is niet nieuw. De club ziet de Kroaat als een waardevolle versterking voor het middenveld. De verwachting is dat de Blaugranas snel een bod zullen doen bij de Milanezen. 

Inter zit ondertussen in een lastig parket. Een mogelijk vertrek van Brozovic zou een aanzienlijk gat betekenen op het middenveld, maar kan financiële ruimte creëren voor de club die kampt met geldproblemen. Inter houdt echter nog steeds rekening met het scenario dat Brozovic uiteindelijk in Milaan blijft.