Transfernieuws

'Derde club mengt zich in strijd om Rice, twee spelers betrokken in ruildeal'

'Derde club mengt zich in strijd om Rice, twee spelers betrokken in ruildeal'

26-06-2023 16:29

Volgens The Telegraph heeft de strijd om de handtekening van Declan Rice een nieuwe deelnemer gekregen. Het Engelse tabloid meldt dat naast Arsenal en Manchester City ook Manchester United hoopt op de komst van de 24-jarige middenvelder.

The Red Devils zouden dat echter op een creatieve manier willen realiseren, omdat ze niet over de financiële middelen beschikken die de twee andere clubs wel hebben. De ploeg van manager Erik ten Hag mikt daarom op een ruildeal met West Ham United, plus een gelimiteerde transfersom. Naar verluidt zouden Scott McTominay en Harry Maguire de voornaamste kandidaten zijn om daarin te worden betrokken.

United moet echter snel en flink haar best doen om Rice nog te overtuigen van een overstap naar Old Trafford. Arsenal heeft namelijk nog altijd de beste papieren om de 43-voudig Engels international in te lijven. Hij voerde al gesprekken met de clubleiding van The Gunners en staat op het punt om een persoonlijk akkoord te bereiken.

Zijn huidige club wil hem echter niet voor een appel en een ei laten gaan: een eerste bod van 88 miljoen euro inclusief zeventien miljoen aan bonussen is afgewezen.