Transfernieuws

'Ajax-carrière blijft beperkt tot één jaar: middenvelder op weg naar Bundesliga'

'Ajax-carrière blijft beperkt tot één jaar: middenvelder op weg naar Bundesliga'

25-06-2023 10:29

Florian Grillitsch lijkt definitief te gaan vertrekken bij Ajax. Volgens Kicker is de middenvelder is dichtbij een terugkeer naar TSG 1899 Hoffenheim.

Ajax wist de middenvelder vorige zomer transfervrij vast te leggen voor één seizoen, maar zijn dienstverband in Amsterdam werd niet wat beide partijen ervan hadden gehoopt. In het contract van de Oostenrijker werd een optie voor nog twee seizoenen opgenomen, maar een langer verblijf bij Ajax lijkt er niet in te zitten. Een transfervrij vertrek lijkt aanstaande.

Het Duitse Kicker meldt dat de 27-jarige middenvelder dichtbij een terugkeer naar Hoffenheim is. Grillitsch kan een contract voor drie jaar tekenen bij de middenmoter uit de Bundesliga. Voordat de Oostenrijker naar Ajax kwam speelde hij al vijf seizoenen voor Hoffenheim.

Grillitsch speelde uiteindelijk achttien wedstrijden voor Ajax. Voornamelijk onder John Heitinga kwam de middenvelder vaker in actie, maar hij wist geen indruk te maken in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!