Transfernieuws

'Van Ewijk wacht op aanbod van Ajax of PSV: Heerenveen maakt prijskaartje bekend'

'Van Ewijk wacht op aanbod van Ajax of PSV: Heerenveen maakt prijskaartje bekend'

12-06-2023 11:47

Milan van Ewijk wacht op een aanbod van Ajax of PSV, meldt O JOGO. Ook het prijskaartje van de rechtsback van SC Heerenveen is bekend.

Voor Van Ewijk en Heerenveen is het tijd om te oogsten. De rechtsback speelde een puike seizoen voor de Friezen en heeft zich dan ook in de kijker gespeeld van de nodige topclubs. Zou Sporting Portugal op de eerste rij zitten om te onderhandelen over een transfer, maar heeft het management van de verdediger hen in de wachtkamer gezet.

Volgens het Portugese medium wacht Van Ewijk liever op een aanbod van Ajax of PSV. De voormalig speler van ADO Den Haag lijkt dan ook een voorkeur te hebben voor een langer verblijf in Nederland. Wie toe wil slaan zal in ieder geval flink over de brug moeten komen. Heerenveen vanaf zes miljoen willen praten over een transfer.

Hoe PSV en Ajax in de wedstrijd zitten wat betreft Van Ewijk is niet bekend. Wel werden de twee Nederlandse topclubs al aan hem gelinkt. Dat gold in het verleden ook voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!