Transfernieuws

'Ajax wil Armeense middenvelder vastleggen, Krasnodar wil tien miljoen euro zien'

'Ajax wil Armeense middenvelder vastleggen, Krasnodar wil tien miljoen euro zien'

08-06-2023 15:40

Ajax zou in de markt zijn voor Eduard Spertsyan. De Armeense middenvelder, die bij FC Krasnodar speelt, moet minstens tien miljoen euro kosten. 

Het Russische Championat schrijft dat de Amsterdammers na de Russsiche bekerfinale in gesprek willen met de club. 'De Armeense middenvelder staat bovenaan de zomertransferprioriteiten van de club. De Amsterdamse club is van plan om na de Superfinale van de Russische beker in onderhandeling te gaan. Krasnodar zal klaar zijn om de speler te verkopen voor iets meer dan € 10 miljoen plus bonussen', valt onder meer te lezen.

De 23-jarige middenvelder wist het afgelopen seizoen veertien keer te scoren en veertien assists te verlenen in 40 wedstrijden. Krasnodar eindigde het seizoen als nummer zes van de Russische Premjer-Liga. Ajax wil na de finale van de Beker van Rusland in gesprek met de club. Krasnodar staat op 11 juni tegenover CSKA Moskou voor het eremetaal. AC Milan, Fiorentina en enkele Duitse clubs zijn ook geïnteresseerd in de Armeen, die tot 2026 vastligt bij Krasnodar.