Reactie

Vorm gaat in op mogelijk vertrek Slot: 'Hij zou uitstekend bij Tottenham passen'

Vorm gaat in op mogelijk vertrek Slot: 'Hij zou uitstekend bij Tottenham passen'

17-05-2023 20:03

Michel Vorm denkt dat Arne Slot er klaar voor is om trainer van Tottenham Hotspur te worden. De voormalig doelman speelde jarenlang voor The Spurs, de club waar Slot nadrukkelijk aan wordt gelinkt.

"Het was een zwaar seizoen voor Tottenham", aldus Vorm in gesprek met Football London. De ploeg staat op de zevende plaats in de Premier League en moest al vroeg afscheid nemen van de Champions League.

Hij twijfelt geen moment als hem wordt gevraagd of Slot klaar is voor de absolute Europese top. "Ik denk dat hij er klaar voor is. Dat heeft hij laten zien, want ik ken de Nederlandse competitie goed en weet wat hij heeft gepresteerd. Door de jaren heen hoorde je bij AZ en nu Feyenoord alleen maar positieve geluiden. Vooral over hoe hij communiceert en hoe hij alle spelers behandelt."

Ook Vorm is onder de indruk van de prestaties van de 44-jarige oefenmeester uit Zwolle. "Als je ziet hoe ze het vorig seizoen deden, en nu de titel pakken… Slot heeft het fantastisch gedaan. Wat mij betreft zou hij uitstekend bij de club passen."