Reactie

Giménez: 'Als ik nu luister naar hoofd en hart, zeggen die dat ik moet blijven'

Giménez: 'Als ik nu luister naar hoofd en hart, zeggen die dat ik moet blijven'

17-05-2023 10:23

Santiago Giménez heeft op dit moment een voorkeur om bij Feyenoord te blijven. Dat vertelt de Mexicaanse spits in een uitgebreid interview met Voetbal International. Hij werd afgelopen zondag landskampioen met de Rotterdammers en kijkt enorm uit naar het spelen in de Champions League.

Giménez heeft bewondering voor zijn trainer, Arne Slot. "King Arne, daar zijn nu al shirts van, hè. Geweldige coach, waar hij ooit ook gaat, hij zal succesvol zijn. Hij heeft persoonlijkheid en een eigen stijl. Ik hoop dat hij lang bij ons blijft", aldus de aanvaller, die in 30 competitiewedstrijden 15 keer scoorde en momenteel zo'n beetje de populairste inwoner van Rotterdam is.

Hij gaat ook in op zijn eigen toekomst. "Het is niet zo dat ik wegloop voor die vraag. Als je het mij vraagt, nú, zeg ik dat ik wil blijven. Ik ben nog niet klaar, we gaan Champions League spelen, ik zit bij een club die voet als familie, precies wat ik had bij Cruz Azul. Ik kan me nog veel verder ontwikkelen als voetballer."

De goaltjesdief stelt dat je dat echter niet altijd zelf in de hand hebt. "De voetballerij is onvoorspelbaar. Maar als ik nu luister naar mijn hoofd en mijn hart, zeggen die allebei dat ik moet blijven."