Nieuws

Kramer: 'Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord zou het ultieme einde zijn'

Kramer: 'Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord zou het ultieme einde zijn'

09-05-2023 18:48 Laatste update: 18:50
1

Michiel Kramer droomt stiekem van een terugkeer bij Feyenoord. De 34-jarige spits van RKC Waalwijk steekt niet onder stoelen of banken dat hij nog altijd groot fan is van de Rotterdamse club.

Kramer nam in 2019 deel uit van de Feyenoord-selectie dat beslag legde op het landskampioenschap. Komende zondag kan de Stadionclub de titel weer binnenslepen. "Als het zondag zover is, gaat er zeker een belletje naar mijn vader, die dan waarschijnlijk al lekker aan een biertje zit", vertelt Kramer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij is het type oldskool Feyenoorder, zo’n man voor wie de club niet alleen een eerste levensbehoefte is. Maar ook een tweede en een derde. Man, we zijn zo gelukkig nu Feyenoord weer is wat het voor ons altijd is geweest: de grootste en mooiste club ter wereld."

Stiekem hoopt Kramer nog op een terugkeer bij de club waar hij tussen 2015 en 2017 onder contract stond. "Alleen al voor mijn vader zou het mooi zijn als ik ooit nog eens een herkansing krijg in die helikopter", vertelt de captain van RKC. "En reken maar dat mijn moeder, mijn vrouw en onze kinderen dan naast hem zullen zitten op de tribune. Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord, ja, dat zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!