Reactie

Zaakwaarnemer Weghorst over Man United: Voer hele goede en positieve gesprekken

Zaakwaarnemer Weghorst over Man United: "Voer hele goede en positieve gesprekken"

05-05-2023 17:53 Laatste update: 17:54

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Wout Weghorst gaat vertrekken bij Manchester United. Dat stelt Simon Cziommer, de zaakwaarnemer van de spits in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Nu het einde van het seizoen in zicht is, komt ook het spel rondom de door Burnley aan Manchester United verhuurde Weghorst op gang. Naar verluidt zouden The Mancunians een nieuwe aanvalsleider naar Old Trafford willen halen waardoor de Oranje-international niet meer nodig is, maar volgens Cziommer is daar nog absoluut geen sprake van.

"Ik voer heel goede en prettige gesprekken met de technisch directeur en met Erik ten Hag, maar daar kun je nog geen conclusies uit halen", luidt de reactie van de zaakwaarnemer. "We moeten rustig gaan bekijken wat het beste is voor Wout en voor de club. We moeten nog afwachten wat de intenties van de club zijn en wat er allemaal mogelijk is als het straks eventueel tot een overname van de club komt. Daar is nog geen duidelijkheid over", klinkt het.

Wout Weghorst mocht donderdagavond ruim tien minuten invallen tegen Brighton & Hove Albion. De Nederlander zag zijn Manchester United in de laatste seconden tegen de lamp lopen (1-0 verlies).