Transfernieuws

'Grillitsch kan Ajax na één jaar alweer verlaten wegens Duitse interesse'

'Grillitsch kan Ajax na één jaar alweer verlaten wegens Duitse interesse'

05-05-2023 15:20
1

Florian Grillitsch wordt gevolgd door een aantal clubs uit de Bundesliga. Dat blijkt uit een interview van Sport 1 met de middenvelder van Ajax.

Tijdens de slotweek van de afgelopen zomerse transferwindow hengelde Ajax Grillitsch nog binnen. De Oostenrijker kwam gedurende het seizoen niet veel aan spelen toe in Amsterdam, maar mag de laatste weken zijn opwachting maken in de basis van John Heitinga. Het huwelijk met Ajax dreigt alleen na slechts één jaar weer op een scheiding uit te lopen.

In een gesprek tussen Sport 1 en Grillitsch komt naar buiten dat er interesse is uit de Bundesliga, maar om welke clubs het specifiek gaat wordt in het midden gelaten. Naar verwachting zal een gesprek met technisch directeur Sven Mislintat de doorslag gaan geven. De Oostenrijker wil namelijk eerst luisteren naar de plannen die de Amsterdammers voor hem in petto hebben.

Grillitsch tekende een contract van slechts één jaar en dus loopt die verbintenis komende zomer weer af. Mocht de controleur vetrekken naar de Bundesliga, dan is dat niet de eerste keer dat hij in die competitie gaat spelen. Eerder kwam hij al uit voor Werder Bremen en TSG Hoffenheim.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!