Nieuws

Pasveer op dood spoor bij Ajax: Amsterdammers laten niks meer van zich horen

Pasveer op dood spoor bij Ajax: Amsterdammers laten niks meer van zich horen

02-05-2023 07:20 Laatste update: 10:05

Remko Pasveer wacht al meer dan twee maanden op zijn contractverlenging bij Ajax. De doelman had eerder dit jaar een akkoord bereikt met de Amsterdammers, maar sindsdien bleef het muisstil bij de organisatie van de club, schrijft De Telegraaf.

Het contract van Pasveer loopt aankomende zomer af in Amsterdam. Ajax bereikte eerder dit jaar een akkoord met de keeper en moest alleen nog de afspraken op papier zetten. Radiostilte volgde en Pasveer zit nu al meer dan twee maanden te wachten op de defintieve bekrachtiging van de verlenging.

De 39-jarige routinier vertoeft op de bank onder coach John Heitinga, die de voorkeur aan winteraankoop Gerónimo Rulli geeft. Pasveer kwam dit seizoen tot vijftien optredens voor de huidige nummer drie van de Eredivisie.

De Telegraaf plaatst zijn vraagtekens bij het organisatorische werk van de Amsterdammers. 'De stroperige werkwijze van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer is exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club, die een rommelig en sportief uiterst tegenvallend seizoen beleeft met veel wisselingen in de organisatie', aldus de krant.