Nieuws

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

17-04-2023 07:00 Laatste update: 07:40

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Leeds United - Liverpool

In West-Yorkshire staat er een klassiek potje op het programma. Leeds United, dat voor lijfsbehoud vecht, neemt het op tegen een zwalkend Liverpool. Crysencio Summerville en co. willen de volgende stap richting lijfsbehoud zetten, terwijl The Reds erop gebrand zijn om Europees voetbal af te dwingen. Met een achterstand van zes punten is dit mogelijk en kan het in gang gezet worden op Elland Road maandagavond. 

De wedstrijd is om 21.00 uur te zien op Viaplay.

Fiorentina - Atalanta Bergamo

Een heerlijk affiche in de subtop van Italië, waarin Atalanta Bergamo concurrenten van zich af moet slaan om een Europees plekje te bedwingen. Het Nederlands-getinte Atalanta speelt zonder Hans Hateboer, die geblesseerd is, maar wel met balafpakker en 36-voudig international Marten de Roon. De verdedigende middenvelder staat oog in oog met oud-eredivisionist en WK-sensatie Sofyan Ambrabat. Fiorentina zal deze wedstrijden moeten winnen als ze nog kans willen maken op Europees voetbal volgend jaar.

Het treffen is om 20.45 uur te volgen op Ziggo Sport Docu.

Jong Ajax - Jong PSV

De twee talentenfabrieken staan maandagavond tegenover elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. Beide elftallen kennen een minder jaar in vergelijking met de voorgaande. De pupillen van PSV staan op een twaalfde plaats, terwijl Ajax zestiende staat. Als je de spelers van de toekomst wil zien, moet je deze wedstrijd maar goed volgen. Ajax-spelers zoals Silvano Vos, Mika Godst zijn ones to watch als ze spelen, terwijl PSV-spits Jason van Duiven ook een goede indruk maakt in de opwachtingen die hij maakt.

De wedstrijd wordt om 20.00 uur uitgezonden op ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!