Nieuws

Grillitsch maakt geen goede indruk: 'Ziet er bijna uit alsof hij gek is geworden'

Grillitsch maakt geen goede indruk: 'Ziet er bijna uit alsof hij gek is geworden'

10-04-2023 11:57 Laatste update: 11:59
3

Florian Grillitsch maakte zondag tegen Fortuna Sittard een onwennige indruk. De controlerende middenvelder had veel balverlies en dat viel op bij de analisten van ESPN.

Door de afwezigheid van Mohammed Kudus startte Steven Berghuis op rechtsbuiten en was er op het middenveld een plekje ingeruimd voor Grillitsch. In Dit was het Weekend laat analist Karim El Ahmadi een nogal klungelige compilatie zien. "Het was echt heel veel dom balverlies. Als je dan na een tijdje weer mag starten, ga dan gewoon simpel spelen. Hij had echt veel balverlies. Je moet gewoon de controle houden als nummer zes. Bij Hoffenheim deed hij dat wel goed."

Presentator Jan Joost van Gangelen gelooft zijn ogen niet. "Dit ziet er bijna uit alsof hij gek is geworden." Kenneth Perez zag Grillitsch ook een mindere indruk maken in het duel met Fortuna. "Ik denk niet dat zijn zaakwaarnemer dit opstuurt naar andere clubs", concludeert de analist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!