'Slot één van de drie kandidaten bij Tottenham, Feyenoord zet in op recordbedrag'

'Slot één van de drie kandidaten bij Tottenham, Feyenoord zet in op recordbedrag'
5 april om 06:51
Laatste update: 5 april om 08:01

Arne Slot is nadrukkelijk in beeld bij Tottenham Hotspur. Volgens De Telegraaf is de trainer van Feyenoord een van de drie topkandidaten bij de Londenaren. 

De Rotterdammers zetten volgens Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, in op 'Nagelsmann- en Potter'-achtige bedragen. Tottenham is na het ontslag van Antonio Conte aan het zoeken naar een manager voor komend seizoen. Slot is één van de drie kandidaten. De trainer van Feyenoord werd eerder al gelinkt aan de Londenaren en de interesse blijkt dus serieus.

Feyenoord zet in op een mooi bedrag voor de coach. Slot heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Rotterdammers. De vertrekclausule die in het contract van de trainer is opgenomen, gaat pas in vanaf 2024. Feyenoord zet daarom in op een recordbedrag voor Slot. Deze winter werd een bod van vijf miljoen euro van Leeds United nog afgewezen door de Rotterdammers. "Ze gaan een beetje voor de Nagelsmann- en Graham Potter-bedragen. Voor vijftien tot twintig miljoen denk ik dat Slot op te halen is", liet Driessen weten bij Vandaag Inside

Één ding is zeker: als Slot vertrekt, zal dat pas komende zomer zijn. Feyenoord laat de trainer niet voortijdig vertrekken en met het aanstaande kampioenschap valt het te betwijfelen of Slot hier zelf wel open voor zou staan.

@voetbalnieuwsvn Slot 1️⃣ van de 3️⃣ topkandidaten! 😨 #arneslot #slot #feyenoord #tottenhamhotspur #tottenham #nagelsmann #daanjurgers ♬ Aesthetic - Tollan Kim