Waar en hoe laat wordt Duitsland - Schotland op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Duitsland - Schotland op het EK 2024 uitgezonden?

14 juni om 18:50
Laatste update: 14 juni om 18:50

Het EK 2024 gaat eindelijk van start en de openingswedstrijd belooft direct een spannende clash te worden. Duitsland neemt het in poule A op tegen Schotland. Heel Europa zit vrijdag voor de buis. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Openingswedstrijd EK 2024

Duitsland, dat het toernooi in eigen land organiseert, staat onder grote druk om te presteren. Het team heeft de laatste jaren wisselvallige resultaten geboekt en wil met deze wedstrijd laten zien dat het klaar is voor de titelstrijd. Aan de andere kant staat Schotland, dat verrassend de kwalificatie doorkwam en nu hoopt te stunten in de groepsfase. Poule A, waar Duitsland en Schotland deel van uitmaken, is een interessante mix van teams. Naast deze twee landen zijn ook Hongarije en Zwitserland in deze groep ingedeeld.

Duitsland - Schotland kijken

De openingswedstrijd van het EK 2024, Duitsland – Schotland, begint op vrijdag 14 juni om 21.00 uur in de Allianz Arena in München. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.