Mats Wieffer krijgt interesse vanuit AC Milan, Calvin Stengs van Lazio

Drukte bij Feyenoord: 'Italiaanse grootmachten melden zich voor middenvelders'

12 juni om 23:50

AC Milan zou zich komende zomer willen versterken met Mats Wieffer. De Rossoneri zou zich zelfs al hebben gemeld in Rotterdam. Daarnaast zou Lazio ook een oogje hebben laten vallen op een Rotterdamse middenvelder, Calvin Stengs moet hun versterking worden.

Verschillende Italiaanse media brengen het nieuws naar buiten dat AC Milan zich met Wieffer zou willen versterken. 'Milan heeft een eerste contact gelegd', schrijft journalist Matteo Moretto van Relevo. 'De middenvelder van Feyenoord heeft een valuta van 20 tot 25 miljoen euro en is klaar voor een nieuwe ervaring.'

Ook de goed ingwijde journalist Gianluca Di Marzio treedt met het nieuws naar buiten. 'Niet alleen Youssouf Fofana: ook Mats Wieffer staat op de lijst voor het middenveld van Milan.' Het Nederlandse 1908.nl deed navraag binnen de Rotterdamse club en hoewel er mogelijk interesse zou zijn heeft AC Milan nog geen concreet bod bij Feyenoord neergelegd.

Niet veel later kwam Di Marzio ook met het nieuws naar buiten dat Stengs vanuit de Serie A interesse krijgt. 'Wat het aanvallende middenveld betreft waren er vandaag echter de eerste contacten voor Calvin Stengs van Feyenoord. Hij zou daarom bij Lazio de speler kunnen zijn die, althans gedeeltelijk, de nu voormalige Felipe Anderson en Luis Alberto kan vervangen.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!