'Geruchten uit Spanje: Al Nassr wil Virgil van Dijk verleiden tot transfer'

'Ronaldo's Al Nassr wil Virgil van Dijk verleiden tot transfer naar Saudi Arabië'
13 juni om 23:38
Laatste update: 13 juni om 23:38

Al Nassr is volgens Marca bezig om de Saudische competitie te veroveren en heeft daarvoor zijn pijlen gericht op Virgil van Dijk. Het Saoedische team zou een ontmoeting gehad hebben met Van Dijk om zich bij de club aan te sluiten komende zomer. Al Nassr hoopt met het binnenhalen van Van Dijk volgend jaar eindeijk kampioen te worden in de Saudi Pro League. 

Volgens het Spaanse medium ontmoette Al Nassr dinsdagavond de zaakwaarnemer van de Nederlandse verdediger. De club zou een contractvoorstel op tafel gelegd hebben, dat Van Dijk tot de best betaalde verdediger ter wereld zou maken. Naast de Nederlander hoopt Al Nassr ook de Poolse doelman Wojciech Szczesny van Juventus over te nemen. 

De club van Ronaldo heeft al meerdere grote namen in dienst, zoals Sadio Mané, Marcelo Brozovic en Álex Telles. Toch lukte het de club nog niet om een prijs in de wacht te slepen sinds de komst van Cristiano Ronaldo. De ploeg verloop laatst in de Arabische Super Cup en ook in de bekerfinale van zijn aartsrivaal Al Hilal.  

Bij Al Nassr kan Van Dijk een centraal duo gaan vormen met Aymeric Laporte. De Spaanse international speelt sinds 2023 zijn wedstrijden voor Al Nassr.