Contact tussen AC Milan en Feyenoord: mogelijke ruildeal bij transfer Mats Wieffer

Mogelijke ruildeal tussen Feyenoord en AC Milan bij transfer Mats Wieffer
13 juni om 20:55

Mats Wieffer staat op de radar van AC Milan voor de zomertransferperiode. AC Milan zou een ruildeal willen maken met Feyenoord voor Mats Wieffer. Het zou gaan om  Jan-Carlo Simic, een speler waar de Rotterdamse club eerder al interesse in getoond heeft.

De veelzijdige middenvelder van Feyenoord kan de rijke traditie van Nederlandse spelers bij de Italiaanse club voortzetten. Het scoutingsapparaat van Milan heeft Wieffer dit seizoen nauwlettend gevolgd en is overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij blinkt uit zowel in het verdedigend werk als in het creëren van kansen.

AC Milan heeft al de eerste contacten gelegd met de zaakwaarnemers van Wieffer om de mogelijkheden van een transfer te verkennen. Feyenoord heeft een stevige vraagprijs van 25 miljoen euro voor de middenvelder. De gesprekken zullen verdergaan zodra Milan de positie van de nieuwe nummer 9 heeft ingevuld voor hun team.

Er is ook een mogelijke ruildeal in de maak volgens CalcioMercato. Jan-Carlo Simic, verdediger van Milan, staat voor een belangrijke keuze: zijn contract, dat afloopt in 2025, verlengen of een nieuwe uitdaging aangaan. Feyenoord heeft sterke interesse getoond in Simic, wat de deur opent voor een potentiële ruil met Wieffer. CalcioMercato meldde onlangs dat beide clubs interesse hebben in een dergelijke deal, hoewel er nog geen concrete afspraken zijn gemaakt.

De interesse van Feyenoord in Simic is nieuw leven ingeblazen, mede dankzij recente ontwikkelingen. Simic maakte eind mei indruk door in zijn Serie A-debuut te scoren en heeft tot nu toe zes wedstrijden voor het eerste team van Milan gespeeld. AC Milan wil echter zijn contract graag verlengen, waardoor de onderhandelingen spannend blijven.