'Derde zomeraanwinst op komst voor Feyenoord: speler in Rotterdam gezien'

'Derde zomeraanwinst op komst voor Feyenoord: speler in Rotterdam gezien'
13 juni om 19:00
Laatste update: 13 juni om 19:11

Chris-Kévin Nadje, de mogelijke nieuwste aanwinst van Feyenoord, is donderdag op verschillende plekken in Rotterdam gesignaleerd. De 22-jarige Ivoriaan tekent naar verluidt donderdag een contract voor meerdere jaren bij Feyenoord. Nadje komt over van het Franse Versailles voor een bedrag van ongeveer vijfhonderdduizend euro.

Nadje werd gezien bij het Erasmus Medisch Centrum en het trainingscomplex van Feyenoord. De speler heeft volgens 1908.nl zijn medische keuring succesvol afgerond. Hierdoor kan Feyenoord hem officieel presenteren. Nadje is alweer de derde zomeraanwinst van Feyenoord na Anis Hadj-Moussa en Gijs Smal.

Volgers van 1908.nl zagen Nadje op meerdere locaties in Rotterdam, wat wijst op een naderende officiële aankondiging. Nadje kwam naar verluidt direct vanaf zijn vakantieadres in Marokko naar Rotterdam om zijn contract in de havenstad te tekenen. Le Parisien meldde al eerder dat de overstap van Nadje naar Feyenoord rond was. 

Nadje komt over van Versailles en zal waarschijnlijk donderdag nog gepresenteerd worden door Feyenoord. De Rotterdammers maken ongeveer 500.000 euro over aan de Franse club voor de diensten van Nadje. Meerdere clubs waren in de race voor Nadje, waaronder Monza, Verona, Charleroi, Schalke 04, Farense en Casa Pia. Feyenoord heeft echter de concurrentie afgetroefd. Nadje's veelzijdigheid is een belangrijke troef; hij kan spelen als defensieve, centrale en aanvallende middenvelder. In de deal met Versailles is ook een doorverkooppercentage opgenomen.