Nieuws

Telegraaf: Bosz verkoopt Twente een 'nee' na gesprek, club heeft ander in vizier

Telegraaf: Bosz verkoopt Twente een 'nee' na gesprek, club heeft ander in vizier

03-04-2023 15:47
6

Peter Bosz wordt niet de nieuwe trainer van FC Twente. Volgens De Telegraaf vindt de oefenmeester het te snel om nu al de keuze voor de Tukkers te maken.

Gezien het aanstaande vertrek van Ron Jans is Twente haastig op zoek naar een nieuwe trainer. De naam van Bosz werd daarbij genoemd, maar daar kan volgens de ochtendkrant definitief een streep doorheen. De oefenmeester sprak wel met de club uit Enschede, maar heeft diens clubleiding laten weten dat hij het te vroeg vindt om de keuze te maken.

Volgens De Telegraaf wil Bosz nog geen definitieve beslissing over zijn toekomst willen nemen. De oefenmeester staat er goed op in het buitenland, werd eerder al gelinkt aan bijvoorbeeld een bondscoachschap bij België en ook Ajax zou nog altijd tot de mogelijkheden van een nieuwe bestemming kunnen horen.

Andere opties

De krant ziet dat Twente door gaat schakelen en weet dat de club twee namen op het oog heeft. Die van Dick Lukkien behoort daartoe, maar de trainer tekende onlangs al bij FC Groningen, waardoor daar ook een streep doorheen kan. Ook RKC Waalwijk-trainer Joseph Oosting wordt met de Tukkers in verband gebracht. De oefenmeester doet het erg goed in Waalwijk met een achtste plaats in de Eredivisie.