Nieuws

Harde kern van Ajax komt met duidelijk statement: 'Wij willen Marc Overmars terug'

Harde kern van Ajax komt met duidelijk statement: 'Wij willen Marc Overmars terug'

31-03-2023 20:39 Laatste update: 20:41

Als het aan de harde kern van Ajax ligt, keert Marc Overmars vandaag nog terug in Amsterdam. De F-Side publiceert een duidelijk statement op de dag dat duidelijk werd dat Julian Ward niet zal worden aangesteld als technisch directeur.

Ward leek hard op weg om de nieuwe technische man te worden bij Ajax, maar vrijdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de Amsterdammers niet tot een akkoord zullen komen. De F-Side lijkt helemaal klaar te zijn met de huidige situatie bij Ajax en komt met een duidelijk, kort statement. 'Het heeft nu lang genoeg geduurd! Wij willen Marc Overmars terug!', schrijft de harde kern op Twitter.

Of een terugkeer naar Ajax realistisch is voor Overmars, is nog maar de vraag. De technisch directeur is momenteel actief bij Royal Antwerp FC en moest vorig jaar vertrekken bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag. De Amsterdammers lijken nu de Duitser Sven Mislintat op het oog te hebben als nieuwe technisch directeur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!