Nieuws

Klaassen noemt beste Feyenoord-speler: 'Hij geeft veel rust aan de ploeg'

Klaassen noemt beste Feyenoord-speler: 'Hij geeft veel rust aan de ploeg'

18 maart - 11:18 Laatste update: 11:23
1

Davy Klaassen blikt vooruit op de Klassieker die zondag wordt gespeeld. Het winnen van het duel tussen Ajax en Feyenoord is dit seizoen wellicht belangrijker dan ooit voor het behalen van de landstitel. 

Klaassen zat met Hans Kraay Jr. van ESPN op de tribune om de opkomende kraker te bespreken. De Ajax-middenvelder ziet een sterke speler rondlopen bij de Rotterdammers. "Ik denk dat Gernot Trauner heel veel rust geeft en hij is goed in de opbouw. Het is een goede speler. Ik zeg niet dat hij beter is dan onze verdedigers, maar voor Feyenoord doet hij het geweldig."

Mister 1-0 was onlangs jarig en kreeg de felicitaties van Wibi Soerjadi. "Een vriend van me kende hem via-via en probeerde het gewoon. Hij vond het uiteindelijk wel leuk dat een topsporter zijn instrument bespeelde. Stefan (De Vrij) en Nathan (Aké) spelen ook."

De middenvelder werd gespaard tegen Heerenveen, maar hoopt zondag wel vanaf de aftrap klaar te staan. "Dat weet ik niet. Hij weet dat ik wil spelen, ik vind ook dat ik moet spelen, maar de trainer bepaalt het uiteindelijk."

VoetbalNieuws is vandaag live aanwezig bij de laatste training van Ajax richting de Klassieker. Mis niets van de laatste ontwikkelingen op ons TikTok-kanaal, voetbalnieuwsvn!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s