Nieuws

'Juventus probeert het na mislukte poging in 2020 opnieuw bij Suárez'

'Juventus probeert het na mislukte poging in 2020 opnieuw bij Suárez'

04-01-2022 11:57

Luis Suárez loopt medio 2022 uit zijn contract bij Atlético Madrid en dat zorgt voor de nodige speculaties rondom zijn volgende bestemming. Juventus is een belangrijke gegadigde in de strijd om de handtekening van de goalgetter. 

Suárez staat groot afgebeeld op de cover van het Italiaanse dagblad Corriere dello Sport. Volgens de krant geldt  El Pistolero als geschikte vervanger voor Álvaro Morata, nu duidelijk is geworden dat De Oude Dame de optie tot koop in het contract van de Spanjaard niet gaat lichten. Momenteel wordt de 29-jarige spits gehuurd van Atlético.  

Niet voor het eerst toont Juventus belangstelling in Suárez. In 2020 leek de Italiaanse grootmacht aan de haal te gaan met de Uruguayaan, maar die overgang vond geen doorgang omdat de aanvaller niet in aanmerking kwam voor het Italiaanse staatsburgerschap.  

Eerder sijpelden berichten vanuit Spanje door over de vermeende interesse van Inter Miami CF in Suárez. Het Konijntje heeft volgens El Mundo Deportivo aangegeven graag zijn carrière in de MLS te willen asluiten. Aangezien de voormalig FC Barcelona-ster bijna 35 jaar wordt, lijkt een overgang naar de Verenigde Staten serieus tot de opties te behoren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!