Reactie

Ramalho onderstreept nogmaals belang van Simons: 'Hij is echt een sleutelspeler'

Ramalho onderstreept nogmaals belang van Simons: 'Hij is echt een sleutelspeler'

12 maart - 20:40

Andre Ramalho onderstreepte na afloop van de 5-2 zege op SC Cambuur nog maar eens het cruciale belang van Xavi Simons bij PSV. De nog altijd pas 19-jarige middenvelder scoorde weer eens en mag zich daardoor gedeeld topscorer van de Eredivisie noemen. De Braziliaanse gelegenheidsaanvoerder heeft louter complimenten voor zijn ploeggenoot.

"Het is een geweldige speler. Mensen houden van hem en dat verdient hij ook", zo stelt Ramalho. "Sinds hij hier is, blijft hij zich continu ontwikkelen. Hij krijgt steeds meer vertrouwen en is echt een sleutelspeler voor ons. Ik ben heel erg blij dat ik met hem mag spelen. Ik weet zeker dat hij een goede toekomst tegemoet gaat."

Hij vond dat PSV het zichzelf onnodig moeilijk maakte. De Eindhovenaren kwamen in de eerste helft immers op een 0-1 achterstand. "We moeten slimmer zijn. Ik wil daar niemand de schuld voor geven, maar we lijden zoveel onnodig balverlies. We gaven Cambuur precies wat ze wilden. Onze reactie in de tweede helft was goed. De trainer zette ons op scherp. Het belangrijkste is dat we winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!