Nieuws

TD Bruggink ziet komst van Bosz naar FC Twente wel zitten: 'Ja, natuurlijk'

TD Bruggink ziet komst van Bosz naar FC Twente wel zitten: 'Ja, natuurlijk'

07-03-2023 16:37

Arnold Bruggink ziet de komst van Peter Bosz naar FC Twente wel zitten. De kersverse technisch directeur geeft wel duidelijk aan dat hij vanaf 1 juli pas dieper in wil gaan op specifieke namen.

Bruggink werd dinsdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe technisch directeur van FC Twente. Er was veel pers aanwezig bij dit moment, onder wie Hans Kraay jr. De 63-jarige journalist stelde een aantal vragen aan Bruggink. Zo vroeg hij onder meer wie de opvolger van Ron Jans wordt. "Daar kan ik geen uitspraken over doen Hans", aldus Bruggink tegenover zijn ex-collega.

Kraay laat zelf de naam van Bosz vallen. "Hij wil heel erg graag, dat weet ik. Dat weet ik echt zeker", vertelt de 63-jarige journalist. Bruggink vertelt dat hij nog niet om de tafel heeft gezet met de voormalig oefenmeester van onder meer Ajax en Borussia Dortmund. Desondanks ziet hij de komst van Bosz wel zitten. "Ja, natuurlijk."

Bruggink deelt de mening van Kraay dat het aanvallende voetbal van Bosz goed bij FC Twente zou passen. "Maar tot 1 juli mag je al die vragen aan Jan (Streuer, red.) gaan stellen", besluit een lachende Bruggink.