Nieuws

Fati spreekt zijn toekomstvisie uit: 'Wil hier nog vele jaren doorbrengen'

Fati spreekt zijn toekomstvisie uit: 'Wil hier nog vele jaren doorbrengen'

20-02-2023 16:36

Ansu Fati heeft zijn toekomstwens uitgesproken. De aanvaller komt dit seizoen minder aan spelen toe, maar is niet van plan om te vertrekken uit het Spotify Camp Nou.

Fati kwam dit seizoen al 33 keer in actie voor FC Barcelona, maar voor de wind gaat het nog niet. De aanvaller moet het veelal doen met invalbeurten en kwam pas zesmaal tot scoren. Ondanks vermeende interesse van topclubs als Bayern München en Manchester United wil de Spanjaard zelf succes boeken bij zijn droomclub. "Ik heb een contract tot 2027 en hopelijk kan ik hier nog meer jaren doorbrengen", vertel Fati opgetekend door SPORT. "Wij zijn Barça en we moeten niet bang zijn. Het team doet het heel goed, ze maken ook een goede reeks door en we weten dat het moeilijk zal worden. Maar we hebben alle vertrouwen en hebben een goede dynamiek."

Zondagavond kwam de Spanjaard 86 minuten in actie voor de Catalanen, maar scoren zat er niet in voor Fati. Gelukkig was de 20-jarige vleugelspeler dan ook niet. "Gisteren ben ik boos vertrokken omdat ik soms denk dat ik niet alles teruggeef aan de mensen in Camp Nou van wat ze me geven. Ze steunen me zo enorm. Ik ben erg dankbaar en blij dat ik bij de club ben waar ik van hou en bij waarmee ik ben opgegroeid."