Transfernieuws

'NEC slaagt nog niet in verlenging, smaakmaker verkast mogelijk naar België'

'NEC slaagt nog niet in verlenging, smaakmaker verkast mogelijk naar België'

7 mei - 16:06 Laatste update: 16:06

Tjaronn Chery, die momenteel op huurbasis bij NEC speelt, heeft aangekondigd dat hij deze zomer Maccabi Haifa zal verlaten. Royal Antwerp, de regerend landskampioen van België, probeert de smaakmaker nu weg te kapen voor de neus van NEC.

Chery maakte bekend dat hij na vijf succesvolle jaren vertrekt bij Maccabi Haifa, waar hij driemaal landskampioen werd en diverse andere prijzen won. Vanwege privéomstandigheden wilde Chery graag terug naar Nederland. Hij werd deze winter door NEC vastgelegd en heeft in twaalf Eredivisie-wedstrijden vier keer gescoord.

Royal Antwerp, de club van coach Mark van Bommel, is serieus geïnteresseerd in Chery en wil profiteren van het feit dat NEC er nog niet in is geslaagd om een langer verblijf van Chery vast te leggen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

"Als aanvoerder heb ik mijn hart en ziel in elke wedstrijd gestort," aldus Chery. "Hoewel ik misschien verder ga, zal een stukje van mijn hart altijd hier blijven." Chery heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. In Nederland speelde hij eerder voor clubs als FC Twente, Cambuur, RBC Roosendaal, FC Emmen, ADO Den Haag en FC Groningen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tjaronn Chery (@tjaronnchery10)