Transfernieuws

'Binnen Leeds zat niet iedereen op dezelfde golflengte wat betreft Schreuder'

'Binnen Leeds zat niet iedereen op dezelfde golflengte wat betreft Schreuder'

13-02-2023 16:24
1

Binnen Leeds United heerste de nodige verdeeldheid rondom de mogelijke komst van Alfred Schreuder. De oud-trainer van Ajax was zelfs aanwezig bij een wedstrijd van The Whites, maar uiteindelijk ging er een streep door de aanstelling.

Volgens Voetbal International stonden de clubeigenaren lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de komst van Schreuder. Nadat Andoni Iraola (Rayo Vallecano) en Arne Slot (Feyenoord) besloten niet in te gaan op Leeds, werd Schreuder beschouwd als topkandidaat voor de klus. Schreuder heeft Engeland inmiddels verlaten na het bezoeken van het duel tussen Leeds en Manchester United en daarmee gaat de zoektocht van de degradatiekandidaat verder.

Leeds vertoeft op een zestiende plek in de Premier League en de mindere resultaten leidden tot het ontslag van Jesse Marsch. De Amerikaan hield het nog geen jaar vol bij de ploeg en leidde in totaal twintig wedstrijden in de Premier League voor de club. Leeds staat zaterdag tegenover Everton, dat achttiende staat. Het is voor beide clubs belangrijk om punten over te houden aan de kelderkraker.