Nieuws

Ten Hag looft speler: 'Was een moeilijke periode, maar hij vecht zichzelf eruit'

Ten Hag looft speler: 'Was een moeilijke periode, maar hij vecht zichzelf eruit'

09-02-2023 07:23

Erik ten Hag prijst zich gelukkig met de terugkeer van Jadon Sancho. De Engelse vleugelaanvaller scoorde woensdagavond voor Manchester United, al leed de Engelse grootmacht wel kostbaar puntenverlies.

Manchester United speelde woensdagavond met 2-2 gelijk tegen Leeds United. Sancho kwam voor het eerst sinds 22 oktober weer in actie. "Ik ben heel blij voor hem. Hij is op de weg terug. We weten dat hij een geweldige speler is", vertelt Ten Hag tegenover Sky Sports.

"Hij kan zeker voor ons team een grote impact hebben. Vanavond had hij dat, maar we weten dat hij een constante impact kan hebben", vervolgt de Nederlandse manager. "Hij moet heel hard werken, dat doen we allemaal, en op dit moment staat hij er goed voor. Het is een briljante voetballer, en die tweede goal vond ik echt leuk, en speciaal voor hem."

Ten Hag kon een tijdje geen beroep doen op Sancho, omdat hij kampte met mentale problemen. "Het was een moeilijke periode, maar hij vecht zichzelf eruit. Daar verdient hij credits voor. Ik ben verguld, ik ben trots dat hij het heeft gedaan."