Nieuws

Ten Hag schuilt niet achter grote ziekenboeg: 'We moeten ook zonder hen winnen'

Ten Hag schuilt niet achter grote ziekenboeg: 'We moeten ook zonder hen winnen'

07-02-2023 17:14

Manchester United moet woensdag voor het duel maar liefst zes namen missen tegen Leeds United, maar volgens manager Erik ten Hag mag dat geen excuus zijn. De Nederlander stelt dat zijn ploeg ook met het nodige blessureleed nog steeds in staat moet zijn het duel te winnen. 

Ten Hag sprak in aanloop naar het duel op het persmoment. Casemiro, Antony, Donny van de Beek, Scott McTominay, Anthony Martial en Christian Eriksen zijn er woensdag allemaal niet bij. "Ik moet het doen met de spelers die beschikbaar zijn en we hebben veel goede spelers in onze selectie. Na een wedstrijd kan ik niet zeggen dat Casemiro en Martial er niet bij waren, we moeten winnen", vezekert de Haaksbergenaar.

Casemiro mocht onlangs vroeg vertrekken vanwege een rode kaart. De Braziliaan greep Will Hughes bij zijn keel en mocht inrukken. United gaat niet in hoger beroep. "We hebben het wel overwogen om in hoger beroep te gaan, maar ik denk niet dat we een kans hadden gemaakt", meent Ten Hag. "United moet zijn wedstrijden altijd winnen, ongeacht wie er op het veld staan."