Nieuws

United-smaakmaker van Ten Hag verkozen tot Speler van de Maand in Engeland

United-smaakmaker van Ten Hag verkozen tot Speler van de Maand in Engeland

03-02-2023 16:23

Marcus Rashford is verkozen tot Speler van de Maand in de Premier League. De Manchester United-smaakmaker zegt blij te zijn met de oeuvreprijs en niet te kunnen wachten op wat komen gaat.

Op de doelpuntendrift van Rashford staat dit seizoen geen maat: in 31 wedstrijden liet de aanvaller tot nu toe 18 keer het net bollen. In januari vond hij in drie duels één keer het net: AFC Bournemouth (3-0 winst), Manchester City (2-1 winst) en Arsenal (3-2 nederlaag). "Het is vanzelfsprekend een heel fijn gevoel nu we de beslissende fase van het seizoen ingaan", reageert Rashford tegenover het clubkanaal.

Het is voor de spits al de tweede keer dit seizoen dat hij de Premier League-award binnensleept: in september werd hij ook al verkozen tot beste speler van de maand. "Dit soort dingen helpen onderweg om door te gaan en jezelf te blijven verbeteren. Ik hoop dat ik op deze voet kan verder gaan", aldus Rashford. Zaterdag neemt de sterspeler van Erik ten Hag het met Manchester United om 16.00 uur op tegen Crystal Palace. The Mancunians staan vierde in de Premier League.