Nieuws

ED stelt vijf transferprioriteiten op voor PSV: Zerrouki en De Vrij worden genoemd

ED stelt vijf transferprioriteiten op voor PSV: Zerrouki en De Vrij worden genoemd

02-02-2023 13:49
1

De winterse transferperiode is nog geen twee dagen op zijn eind maar PSV kijkt alweer naar de volgende. Volgens het Eindhovens Dagblad willen de Eindhovenaren zich op minstens vijf posities gaan versterken, mede door de grotere kans op deelname aan de Champions League.

Mocht Nederland straks recht hebben op twee directe tickets voor de Champions League, dan is de kans groter op plaatsing voor het miljardenbal. Zo ook voor PSV, dat al stiekem naar de zestig miljoen euro kijkt die daar bij komt kijken. Volgens het ED gaat de club zich om meerdere posities versterken, met de nieuwe technisch directeur Earnest Stewart aan het roer.

Twee van de vijf posities die moeten worden versterkt zijn die van tweede doelman en rechtsback. Ook centraal achterin is PSV toe aan een grote naam. Stefan de Vrij wordt als 'droomkandidaat' door de krant genoemd. De verdediger heeft een aflopend contract bij Internazionale, waardoor hij transfervrij naar Eindhoven zou kunnen vertrekken.

Ook centraal op het middenveld kijkt PSV al vooruit. De kans is groot dat Ibrahim Sangaré door de Europese top wordt opgepikt. De Ivoriaan heeft een clausule van 37 miljoen euro in zijn contract staan. Volgens het ED moet Ramiz Zerrouki mogelijk de vervanger worden. Mochten de Eindhovenaren voor hem gaan, dan zullen ze moeten concurreren met Feyenoord.

Ook behoort een langer verblijf van de kersverse aanwinsten Thorgan Hazard en Fábio Silva tot de mogelijkheden. De prestaties die zij de tweede helft van het seizoen op de mat leggen zullen daar de doorslag in geven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!