Nieuws

Jans en Twente zijn klaar voor kraker: 'Wij kunnen ons meten met Feyenoord'

Jans en Twente zijn klaar voor kraker: 'Wij kunnen ons meten met Feyenoord'

27-01-2023 13:15
4

Ron Jans staat zondag met FC Twente tegenover Feyenoord en verheugt zich op de kraker in de Eredivisie. De trainer is van mening dat zijn ploeg zich kan meten met de Rotterdammers. 

FC Twente draait een uitstekend seizoen en kan met een overwinning de koploper tot drie punten naderen. "Ik denk dat we ons kunnen meten met Feyenoord en dat willen we zondag laten zien", meent Jans, opgetekend door het Algemeen Dagblad. De Tukkers speelden gelijk tegen Vitesse. "Het niveau dat we haalden, was niet genoeg. Tegen Feyenoord moet dat beter. We moeten kritisch kijken naar de dingen waar we invloed op hebben."

Feyenoord ontving Twente al eerder in het seizoen en destijds wonnen de Rotterdammers met 2-0. Bij Twente werd onder meer Vaclav Cerny in de eerste helft met rood van het veld gestuurd na een domme provocatie. "In die wedstrijd kregen we voor rust ook onze mogelijkheden. De rode kaart vlak voor rust was beslissend", stelt de trainer.

Jans lijkt over een volledig fitte selectie te kunnen beschikken. "Feyenoord is een ploeg die niet zo makkelijk te verslaan is, maar het kan wel. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn de laatste jaren altijd spannend geweest. Ik denk dat het zondag een heel mooie, intense wedstrijd kan gaan worden. Ik verheug me erop, zeker met ons publiek erachter", besluit Jans.