Nieuws

Seuntjens deelt fantastisch nieuws: 'Activiteit van de lymfeklierkanker is weg'

Seuntjens deelt fantastisch nieuws: 'Activiteit van de lymfeklierkanker is weg'

26 januari - 13:24 Laatste update: 15:04
4

Ralf Seuntjens heeft donderdagmiddag prachtig nieuws mogen delen. De 33-jarige aanvaller laat via Instagram weten dat de activiteit van zijn lymfeklierkanker weg is. 

Seuntjens kreeg in mei de diagnose lymfeklierkanker te horen, nadat een tumor werd ontdekt bij de Nederlander. De spits was op dat moment net aangesloten bij het Japanse FC Imabari. Op Instagram laat Seuntjens weten dat de diagnose gunstig is. 'Wat een heftig jaar is het geweest voor mij. Ik had na mijn chemokuren alle vertrouwen dat de uitslag in november goed zou zijn. Helaas was de scan in november onzeker en gingen ze uit van een recidief. Vorige week is er een nieuwe scan gemaakt en het wonder was daar, want de activiteit van de lymfeklierkanker was weg!', schrijft de voetballer. 

Enorm fijn nieuws voor Seuntjens, die weer naar de toekomst kan kijken. 'Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst. Ik wil iedereen bedanken voor de enorme support', sluit de voetballer af. Seuntjens speelde in Nederland onder meer voor FC Den Bosch, Telstar, De Graafschap en NAC.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ralf Seuntjens (@ralfseuntjens9)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie