Nieuws

Ten Hag gooit Weghorst direct voor de leeuwen bij Manchester United

Ten Hag gooit Weghorst direct voor de leeuwen bij Manchester United

18-01-2023 20:35

Wout Weghorst gaat woensdagavond zijn debuut maken voor Manchester United. Manager Erik ten Hag laat de kersverse aanwinst direct in de basis starten tegen Crystal Palace.

Weghorst werd afgelopen vrijdag officieel gepresenteerd bij Manchester United en gaat woensdagavond al zijn debuut maken voor The Mancunians. De Oranje-international was afgelopen weekend toeschouwer bij de derby tegen Manchester City (2-1), maar staat tegen Crystal Palace in de punt van de aanval.

De kersverse aanwinst van Manchester United wordt geflankeerd door ex-Ajacied Antony en Marcus Rashford. Anthony Martial ontbreekt in de wedstrijdselectie, hij is niet fit genoeg voor het duel met de nummer twaalf van de Premier League. Tyrell Malacia begint woensdagavond op de bank. Lisandro Martínez speelt tegen Crystal Palace in plaats van de Nederlandse back.

Manchester United kan op Selhurst Park zijn tiende overwinning op rij boeken in alle competities. Het Premier League treffen tussen Crystal Palace en Manchester United begint om 21.00 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!