Transfernieuws

'Feyenoord moet onder meer Juventus aftroeven voor Bosnische verdediger'

'Feyenoord moet onder meer Juventus aftroeven voor Bosnische verdediger'

16-01-2023 12:10

Feyenoord is niet de club die geïnteresseerd is in de diensten van Dennis Hadzikadunic. De koploper van de Eredivisie zal onder meer Juventus moeten aftroeven om de Bosnisch international naar de Stadionstad te halen.

De zaakwaarnemer van Hadzikadunic vertelt in gesprek met het Russische RB Sport dat meerdere clubs naar de diensten van de mandekker hengelen. Naast Feyenoord worden ook Juventus, Toulouse, Schalke 04, Besiktas en 'een Griekse club' genoemd. 

Feyenoord is sinds de zware blessure van Gernot Trauner naarstig op zoek naar verdedigende versterkingen. De Oostenrijker mist naar alle waarschijnlijkheid de rest van het seizoen en dat is een groot gemis voor de ploeg van Arne Slot: de 'Kale Kletser' gold in de eerste seizoenshelft als ware rots in de branding voor Feyenoord.

Hadzikadunic speelt momenteel op huurbasis bij het Zweedse Malmö FF en staat onder contract bij Rostov. De Bosniër genoot de jeugdopleiding bij Malmö en besloot voor Bosnië te kiezen als international. Inmiddels staat de teller op negentien interlands.