Nieuws

NAC-spits reageert woedend op kritische volgeling: 'Hou lekker je bek'

NAC-spits reageert woedend op kritische volgeling: 'Hou lekker je bek'

21-12-2021 14:06 Laatste update: 14:08

Mario Bilate heeft snoeihard uitgehaald naar zijn criticasters op Twitter. Een kritische volgeling van de geblesseerde NAC Breda-spits verzocht de aanvaller zijn schoenen aan de wilgen te hangen, omdat hij sinds zijn entree bij de Brabantse club nog weinig heeft laten zien. Bilate reageert woedend op de suggestie. 

'Hou lekker je bek', begint de Nederlander van Russische en Ethiopische afkomst zijn relaas niet al te vriendelijk. 'Ik heb alleen mijzelf en mensen die dicht bij me staan wat te bewijzen. Kan mij het verrotten hoe jij me herinnert als voetballer. Dat definieert mij als mens niet!', vervolgt hij.  

In een Twitterdraadje vervolgt de 30-jarige zijn emotionele reactie. 'Ik ben vader, zoon, broer, vriend, man en nog zoveel meer voordat ik een voetballer ben. Zeg alsjeblieft niet wat ik zou moeten doen of hoe ik mijn leven moet leiden. Aan het einde van de rit, moet IK mezelf met een zekere voldoening in de spiegel kunnen aankijken, ongeacht de uitkomst.' 

'Ik ben een liefdevolle familieman, een goedlachse doorzetter', vervolgt de aanvaller van de Parel van het Zuiden. 'Iemand die hoe zwaar de situatie ook is, er alles aan doet om zijn kop omhoog te houden. Een optimist tot de kist! Dus wat jij en je vriendjes op Twitter of in de kroeg met een paar koude kletsers in je mik vinden, zal me oprecht een worst wezen. Vind je het niks, prima. Drink er lekker één op jezelf. Vind je het wat, prima. Drink er lekker één op mij', maakt Bilate tot slot van zijn hart geen moordkuil.