Exclusive

'Manchester United luistert naar aanbiedingen voor Van de Beek'

'Manchester United luistert naar aanbiedingen voor Van de Beek'

05-01-2023 19:51 Laatste update: 19:50
3

Donny van de Beek mag in de zomer bij een goed bod vertrekken bij Manchester United. Dat meldt clubwatcher Laurie Whitwell van het Britse voetbalplatform The Athletic in The King of Manchester-podcast van VoetbalNieuws.

De Nederlander worstelt ook onder Erik ten Hag met zijn vorm en komt amper tot minuten. Tegen Bournemouth (3-0 zege) mocht Van de Beek zich voor de tweede keer dit seizoen vanaf de aftrap laten zien, maar moest hij zich nog voor rust met een op het oog ernstige blessure laten vervangen na een charge van oud-Feyenoorder Marcos Senesi.

"Hij heeft het moeilijk, he", steekt Withwell van wal bij de podcast van VoetbalNieuws. "Maar hij deed het wel aardig tegen Bournemouth." Van een winters vertrek is volgens de journalist geen sprake. "Ten Hag wil hem er graag bijhouden als optie. Hij moet een reeks wedstrijden spelen."

Toch acht de Manchester United-watcher juist dat onwaarschijnlijk. "Met Fernandes is er op dit moment een té grote concurrent. Op de manier waarop Ten Hag nu speelt, wil hij op bepaalde posities soortgelijke spelers. Spelers zoals Bruno Fernandes kunnen de bal één keer raken. Als United van de zomer een goede transfersom kan krijgen voor Van de Beek, zullen ze dat doen."

Beluister via Spotify de nieuwe aflevering van The King of Manchester, waarin onder meer de transferplannen van Manchester United worden besproken!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!