Nieuws

Saillant debuut lonkt voor Ronaldo: spits kan eerste minuten maken tegen rivaal

Saillant debuut lonkt voor Ronaldo: spits kan eerste minuten maken tegen rivaal

01-01-2023 13:48

Cristiano Ronaldo rondde vrijdag zijn lucratieve transfer naar Al-Nassr af en een bijzonder debuut lonkt. De Portugees zou tegen het Paris Saint-Germain van Lionel Messi zijn eerste minuten voor zijn nieuwe werkgever maken.

Na veelvuldig in verband te zijn gebracht met de Saudi-Arabische club kwam vrijdag de bevestiging naar buiten: Ronaldo verbond zich voor de komende 2,5 jaar aan de club uit het Midden-Oosten. Een saillant debuut lonkt voor de international die op het voorbije WK met Portugal tot de kwartfinale reikte.

Op 19 januari neemt zijn werkgever het op tegen Paris Saint-Germain in een oefenduel. Momenteel bezet Al-Nassr na tien duels de tweede plaats in de competitie. Ronaldo treft bij de ambitieuze club de nodige spelers van naam: onder meer Vincent Aboubakar, Anderson Talisca, Luiz Gustavo en David Ospina zijn voetballers met bekendheid in Europa.

Daarvoor worden er nog twee wedstrijden in de competitie afgewerkt. Het is nog niet duidelijk of Ronaldo fit genoeg is om op korte termijn minuten te maken voor Al-Nassr.