Nieuws

Ajax-target Rulli reageert op geruchten: 'Het is een beslissing van de club'

Ajax-target Rulli reageert op geruchten: 'Het is een beslissing van de club'

29-12-2022 23:21

Gerónimo Rull heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten over een eventuele transfer naar Ajax. De doelman van Villarreal lijkt het over te laten aan zijn werkgever.

Rulli moet het keepersprobleem bij Ajax oplossen. Remko Pasveer gaat richting het einde van zijn loopbaan en twee goalie Jay Gorter lijkt voorlopig te licht bevonden. Tegenover Marca reageert Rulli op de vermeende interesse. "Ik ben niet echt goed op de hoogte van de situatie", vertelt de doelman. "Het is voor mij nu een beslissing van de club, aangezien ik nog een contract heb. Ik ben hier gelukkig en godzijdank hebben we een mooie groep. We willen ons natuurlijk ook nog blijven verbeteren."

Rulli is sinds 2020 actief bij Villarreal, dat hem voor vijf miljoen euro kocht van Real Sociedad. Doelmannen David Raya (Brentford), Altay Bayindir (Fenerbahçe) en Andries Noppert (sc Heerenveen) zouden ook op het lijstje van Ajax staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!