Transfernieuws

'Kroatische WK-uitblinker in beeld bij Chelsea na nieuwe blessure voor James'

'Kroatische WK-uitblinker in beeld bij Chelsea na nieuwe blessure voor James'

28-12-2022 20:51

Chelsea FC is in de markt voor WK-sensatie Josip Juranovic. Dat meldt Sky Sports. Ook FC Barcelona en Atlético Madrid zouden azen op de komst van de Kroatische rechtsback.

Volgens Sky is Chelsea 'een van de vele clubs' is die in de markt is voor Juranovic. De Londenaren kijken naar opties voor de rechtsbackpositie na de nieuwe langdurige blessure van Reece James. De rechtsback van Celtic zou al een tijdje in de gaten worden gehouden door de Premier League-grootmacht.

Ook FC Barcelona zou geïnteresseerd zijn in de rechtsback. De Kroatische verdediger zou kandidaat nummer één zijn bij de Catalanen als ze kunnen voldoen aan de Financial Fair Play-regels. Atlético Madrid zit ook op het vinkentouw voor de rechtspoot, terwijl Celtic zijn nog 3,5 jaar lopende contract graag zou willen verlengen en verbeteren.

Juranovic was een van de revelaties bij het Kroatische nationale elftal op het WK in Qatar. De back bereikte met zijn land de halve finale en moest uiteindelijk genoegen nemen met de derde plaats.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!