Nieuws

'Koopmeiners in beeld bij Serie A-koploper Napoli, Atalanta wil veertig miljoen'

'Koopmeiners in beeld bij Serie A-koploper Napoli, Atalanta wil veertig miljoen'

28-12-2022 16:19

Teun Koopmeiners kan mogelijk een fraaie stap omhoog maken in de Serie A. De middenvelder zou in beeld zijn bij SSC Napoli.

Volgens verschillende Italiaanse media is Koopmeiners in beeld als opvolgers van Piotr Zielinski, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij Napoli. De verwachting is dat de Pools international komende zomer voor een mooi geldbedrag verkocht mag worden.

Napoli is daarom bezig met mogelijke opvolgers voor Zielinski. Naast Koopmeiners is ook de Marokkaanse WK-revelatie Azzedine Ounahi in beeld. Corriere dello Sport weet dat Atalanta Bergamo rond de veertig miljoen euro zou verlangen voor Koopmeiners. Ounahi van Angers zou de belangrijkste kandidaat zijn, omdat hij een stuk goedkoper is.

La Gazzetta dello Sport meldt dat ook Udinese-talent Lazar Samardzic in beeld zou zijn bij Napoli. De spelverdeler zou 25 miljoen euro moeten kosten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!