Transfernieuws

'Komst Rulli lijkt onhaalbaar voor Ajax, Amsterdammers schakelen door naar Raya'

'Komst Rulli lijkt onhaalbaar voor Ajax, Amsterdammers schakelen door naar Raya'

26-12-2022 15:44
2

Ajax is druk bezig met de komst van een doelman deze winter. Inmiddels zouden de Amsterdammers zich gemeld hebben voor David Raya van Brentford FC.

Dat meldt het Spaanse AS maandag. Ajax had eerst zijn pijlen gericht op Gerónimo Rulli van Villarreal, maar de Spaanse club wil zijn doelman in januari niet kwijt. Daarnaast zou de Argentijn een te hoog salaris eisen. De Amsterdammers moesten daarom doorschakelen naar een andere sluitpost.  

AS meldt dat daarom Raya gepolst is voor een overgang. De 27-jarige doelman is sinds 2019/2020 in dienst Brentford en keepte inmiddels al 133 competitiewedstrijden voor de Premier League-club. Het is onbekend hoe diep Ajax voor de keeper in de buidel moet tasten. Wel is bekend dat de Spanjaard nog een contract tot medio 2024 heeft bij Brentford. De Engelse club zal de doelman dus niet voor een appel en een ei laten vertrekken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!