Transfernieuws

'Na Ronaldo volgende superster gelinkt aan transfer naar Saoedisch Al-Nassr'

'Na Ronaldo volgende superster gelinkt aan transfer naar Saoedisch Al-Nassr'

25-12-2022 13:07

In navolging van Cristiano Ronaldo is N'Golo Kanté de volgende grote naam die wordt gelinkt aan een transfer naar Al-Nassr. Volgens Foot Mercato en Get French Football News wil de club uit Saoedi-Arabische club de wereldkampioen van 2018 in de zomer transfervrij inlijven.

Met trainer Rudi Garcia staat er een landgenoot van Kanté aan het roer bij Al-Nassr. De oefenmeester zou 'bijzondere interesse' hebben getoond in het contracteren van de kleine middenvelder. De afgelopen anderhalf jaar kwam Kanté maar mondjesmaat in actie voor Chelsea, aangezien hij veelvuldig kwakkelt met blessures.

Ondanks zijn fysieke malheur wil Al-Nassr Kanté dolgraag aantrekken. Dat zou volgens GFFN vooral te maken hebben met het WK-bid dat Saoedi-Arabië voorbereid om het eindtoernooi in 2030 naar de oliestaat te halen. Om de poging daartoe extra kracht bij te zetten, zet het land in op de komst van internationale topspelers zoals Ronaldo en Kanté naar Saoedi-Arabië.

De goedlachse Fransman zou op zijn beurt gehecht zijn aan het leven in Londen en opteren voor een langer verblijf in Engeland. Volgens het Franse medium staat hij echter niet onwelwillend tegenover een transfer naar Al-Nassr.