Nieuws

Eiting positief ondanks laatste plaats: 'Iedereen is gemotiveerd en gedreven'

Eiting positief ondanks laatste plaats: 'Iedereen is gemotiveerd en gedreven'

23-12-2022 07:09 Laatste update: 07:11

Carel Eiting heeft er vertrouwen in dat FC Volendam zich in de tweede seizoenshelft weet te handhaven in de Eredivisie. De voetbalclub uit het vissersdorp draagt de rode lantaarn, maar iedereen in Volendam blijft gedreven.

"Ik zie een gemotiveerde trainer en een gemotiveerde groep die heel goed weet hoe belangrijk het is om alles te geven om het team, de club en de supporters trots te maken", steekt Eiting van wal in gesprek met de NOS. "We zijn bezig met presteren en beter worden. Dan heeft het niet zo'n zin om daar zo negatief naar te kijken. Er zijn ontzettend veel goeie dingen geweest. Maar we staan onderaan, dus er zijn dingen die beter moeten en daar zijn we keihard mee aan de slag."

"Ik ben een positief mens. De zon schijnt vandaag, dat is al positief", vervolgt de ex-Ajacied, die weet dat de slechte resultaten niet het gevolg zijn van gebrek aan trainingsarbeid. "De intensiteit op de training is superhoog. Iedereen is gemotiveerd en gedreven. En we hebben onderling goed gepraat om zoveel mogelijk alle koppen in dezelfde richting te krijgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!